четвер , 25.04.2024

До уваги, батьків! У Коломиї педофіл “полює” на дітей (ФОТО)

У вівторок, 3 квітня, в Коломиї на вулиці Лисенка 1, близько 20:15 підозрілий чоловік із за кута будинку стежив за дітьми, які знаходились на дитячому майданчику.

Про це у Facebook написав коломиянин Олександр Ославський.

“Як виявилось пізніше ця особа показувало помахом руки діткам підійти до нього.

Одягнуте воно було в шкіряну куртку чорного кольору, спортивні балонові штани темного кольору і чорну шапку, також мав білі наушники.

На зріст 165-170см., худощавої статури. Приблизно 50-55 років, також на тильній стороні долоні було татуювання сонце з променями.”, – йдеться у дописі.

 

“Сьогодні, 29 липня, близько 20:00 дочка (7 років) примчала й розповіла, що в під’їзді будинку навпроти (вул. Чайковського, 38) «якийсь дядько показував …[стат. орган] і кликав до себе, в під’їзд…»

— Який він на вигляд? 
— Старий, пузо… Кепка, борода біла, кучерява. Я не стала підходити, а він вийшов, сів на ровер і поїхав…

Вибігли з дружиною на двір, у чому були, по-домашньому. Вона в один бік, я — в другий. Одразу не побачили нікого такого. Дітвори багато на подвір’ї, гуляють… 
Раптом помітив чоловіка в кепці, бородатого, але без ровера: з дороги, трохи з-за дерева уважно дивиться на дітей, що на лавці. Вперед-назад походжає, допиває з пластикової пляшки. Непевний якийсь. Схожий на бомжа.
Питаюся: «Кого шукаєте? Щось забули тут?» 
Відповідає: “Вас точно не шукаю” — і негайно йде геть. Напідпитку, трохи хитається, але швиденько.

Фотографую, коли він тікає, згадав про це.

Підійшов до дружини, переговорили. Піду, думаю, за ним — що робитиме? Між 36 і 38 будинками — дитячий майданчик, але там якраз діти з батьками в цей час, не самі.

Іду далі стежкою, до 34 будинку. Помічаю цього типа, на розі: стоїть (уже з ровером синім, жіноча рама), а поряд — дівчинка в рожевому, років 5. Щось каже їй та йде помалу далі, до дороги, а мала — за ним. Підходжу до них — він розвертається з ровером у мій бік, а потім раптом у протилежний, куди й збирався, і мало не біжить до проїжджої частини вул. Чайковського.

За ним уже не побіг. На подвір’ї була молода мама з дитиною. І вона помітила, що щось недобре. Тут же, за столиком, сидить старша сестра малої дівчинки, грає з подругою. Виявляється, вона навіть не помітила, за ким бігла менша. А менша пояснила нам, що той спитав її: «Хочеш прогулятися?»

Побалакали з дітьми на нашім подвір’ї, чи бачили вони того чоловіка. Одна дівчинка (8 років) — якраз із того під’їзду — розповіла, що перед цим вона стикнулася з ним: він сидів за дверима, на вході, і спробував схопити її. Хотів, каже, затримати — вирвалася й побігла нагору, додому. Сказала бабусі, але вона вже нікого не застала внизу. А буквально за 10 хв. показався там само моїй дитині.

Дочка вже вдома згадала, що він пропонував “Кока-колу”. Вона не підходила до нього. А після того розстебнув штани…

Дехто з мешканців чотирьох будинків пригадав його, вже бачили колись, але хто це, не знають. І мої діти призналися, що він не вперше тут вештається. Можливо, хтось із читачів упізнає цю особу.”, – написав Андрій Шавирін у групі Типова Коломия.