п’ятниця , 29.03.2024

15 речей, які сильні жінки не люблять у стосунках

Отже:

1. Виправдання.

Якщо щось не складається один раз або два – це ще можна зрозуміти, але постійні виправдання неприйнятні. Сильні жінки приймають вибачення, але знають, коли перестати їх приймати і піти.

2. Негарні вчинки.

Сильна жінка не потерпить чоловіка, який скасовує побачення в останню хвилину, коли вона вже одягнена і готова йти. Їй потрібні обіцянки, які виконуються.

3. Неповага.

Що робить сильних жінок такими привабливими, так це повага, яка у них є до себе. Вони ніколи не потерплять, щоб з ними розмовляли принизливо. І якщо чоловік дозволяє собі це, то вона досить себе поважає, щоб піти.

4. Контроль.

Сильні жінки – незалежні жінки. У них є своє життя, і чоловік – лише частина в ній. Їй не потрібно говорити, що можна робити, а що ні, куди можна йти, а куди ні, що можна надягати, а що ні. Сильну жінку не можна контролювати.

5. Погоджуватися на менше.

Сильні жінки знають, чого хочуть, і шукають людей з такими якостями. Може у них і високі запити, але вони знають собі ціну і не погодяться на менше.

6. Брехня.

Сильні жінки чесні. Вони зможуть про все розповісти своєму чоловікові. І чекатимуть від нього такої ж чесності. Якщо вона зловить його на брехні, це підірве її довіру, а якщо немає довіри, то немає і основи для стосунків.

7. Зрада.

Сильні жінки ніколи не потерплять зраду. Якщо вона зловить його один раз, цього буде їй досить. І неважливо, як він буде виправдовуватися або викупати свою провину. Сильна жінка не буде звинувачувати в усьому себе, вона знає, що вся справа в його комплексах.

8. Чекати.

Сильні жінки знають ціну часу. Вона не буде сидіти біля телефону і чекати його дзвінка. І якщо він напише їй тільки через 3 дні, то може вже точно не чекати від неї відповіді.

9. Брак підтримки.

Сильним жінкам потрібна підтримка. Вони роблять більше, ніж звичайні жінки. І якщо чоловік не надає їй підтримку, не вірить в неї, не мотивує її, то він їй не потрібен. Сильні жінки цінують людей, які виводять їх на новий рівень.

10. Маніпуляції.

Сильні жінки не реагують на маніпуляції.

11. Ревнощі.

Ревнощі – ознака невпевненості. Вона не може витрачати свій час, намагаючись переконати чоловіка в тому, що вона йому вірна, що її хлопці-друзі – всього лише друзі. Вона витрачає досить часу на роботу над собою. Вона знає, що впевненість виходить зсередини.

12. Відсутність доброти.

Це також ознака невпевненості. Люди злі, коли відчувають загрозу. Сильні жінки не вибирають злих чоловіків, тому що те, як людина ставиться до всіх – і є відображенням його особистості.

13. Емоційне насильство і токсичні люди.

Сильні жінки не терплять нікого, хто погано з ними поводиться.

14. Нехтування.

Вона очікує від чоловіка часу і уваги, тому що готова віддати йому своє. Якщо він пропадає на кілька тижнів, а потім вирішує повернутися до неї, то може на це не розраховувати.

15. Самозвинувачення.

Навіть сильні жінки не ідеальні. Вони теж роблять помилки. Але вони вибачаються, вчаться на помилках і забувають. Вони не зациклюються на минулому. І якщо чоловік не дзвонить їй, то вона не буде шукати причину в собі.

Джерело: “Отож”