п’ятниця , 19.04.2024

У Франківську два виші призупинили навчання, а школи працюють у звичному режимі

Як повідомлялося раніше, через нестачу газу на Прикарпатті призупиняють навчання у всіх навчальних закладах.

Івано-Франківський національний медичний університет вже повідомив студентів, працівників та професорсько-викладацький склад про призупинення навчання, інформує Фіртка.

Також на сайті медуніверситету оприлюднили відповідний наказ за підписом ректора Миколи Рожка.

“Навчальний процес в Івано-Франківському національному медичному університеті призупинено з 3 до 7 березня 2018 року”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, Прикарпатський національний університет імені В.Стефаника, відповідно до вимог листа Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА  повідомив студентів денної та заочної форм навчання про припинення навчального процесу в університеті з 3 по 7 березня.

Враховуючи те, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України 8-11 березня є вихідними днями, навчальний процес буде відновлено 12 березня. Робочий день 9 березня переноситься на 17 березня.

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу повідомили, що навчальний процес не зупинятимуть.

“Наші студенти вчаться в звичному режимі за винятком деяких корпусів. Приміром спортивний комплекс та бібліотека працюватимуть на 2/3”, – повідомили у прес-службі університету.

Що стосується івано-франківських шкіл, то, за словами директора департаменту освіти і науки МВК Ігоря Смаля, усі працюють в звичному режимі.

Також про це на сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

“Школи та садки міста працюватимуть! Оскільки навчальні заклади обслуговуються центральним опаленням разом з житловим фондом, а лиш днями завершився карантин, місто прийняло рішення не призупиняти навчальний процес”, – йдеться у повідомленні.