четвер , 25.04.2024

На Прикарпатті засудили двох молодиків, які кілька разів обікрали млин

Прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох молодиків, які «щойно» отримали вироки суду

Коломийська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двох жителів Снятинщини, які неодноразово вчиняли крадіжку чужого майна.

Встановлено, що 22-річні чоловіки,один із яких раніше судимий, діючи за попередньою змовою, неодноразово проникали в приміщення млина, звідки таємно викрадали електромотори на загальну суму 34,4 тис. грн.

За результатами судового розгляду їх визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 («Крадіжка) Кримінального кодексу України, та призначено покарання одному з них у виді позбавлення волі на строк 3 роки, іншому – у виді позбавлення волі на строк 4 роки 1 місяць.

Проте для молодиків це не єдиний досвід викрадення чужих речей. Їм повідомлено про підозру у вчиненні інших крадіжок шляхом проникнення в житлові приміщення.

Наразі зазначені особи перебувають під вартою до набрання вироком суду законної сили, а нові обвинувальні акти щодо них за ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України скеровано до суду, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.