п’ятниця , 29.03.2024

Дитину, котра вже спала, мати вдарила молотком по голові. Подробиці вбивства 6-річної дівчинки (ВІДЕО)

На Франківщині молода мати вбила свою малолітню дочку молотком. Батько від вересня на заробітках у Чехії.

Провину свою жінка вже визнала, але поліції розповіла, що мала проблеми із психікою. Начебто чергове загострення в неї відбулося за кілька годин до вбивства, інформує WestNews. Односельці приголемшені, бо нічого підозрілого за цією жінкою не помічали. Наразі поліція встановлює, чи справді вона хвора, і чи мала право взагалі виховувати дитину.

Батько сімейства від вересня на заробітках у Чехії, а вдома залишилися мати та шестирічна дочка. Серед ночі жінка побігла до своїх сусідів та розбудила їх криком, що вбила свою дочку. Дитину, котра вже спала, мати вдарила молотком по голові.

“Вона стоїть на колінах на сходах. Каже – біжіть швидко до мене, бо я вбила дитину. Воно так хрипить, може визвемо “швидку”. І ми пішли до неї. Сусідка відгорнула ковдру, вона була вся у крові”, – розповідає телефоном сусідка.

Коли медики приїхали, дівчинка вже не дихала.

Поліції 32-річна мати розповіла, що чергове загострення в неї відбулося за кілька годин до вбивства.

“Вона пояснює, що погано себе почувала, навіть не могла заснути звечора. Перед тим говорила зі своїм чоловіком по телефону, і він намагався її заспокоїти”, – розповідає Алла Бойчук, керівник відділу ювінальної превенції ГУ НП в Івано-Франківській області.

Детальніше дивіться у сюжеті ТСН: