середа , 24.04.2024

“Динамо” завершує євросезон домашньою поразкою від “Лаціо” (ВІДЕО)

Римські клуби виявилися непрохідним бар’єром для українських команд. Слідом за донецьким “Шахтарем” боротьбу у єврокубках припиняє і київське “Динамо”.

У четвер, 15 березня, київські динамівці у другому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи вдома приймали італійський “Лаціо” і поступилися з рахунком 0:2.

Футболісти римського клубу забили по одному м’ячу у кожному таймі. На 23-ій хвилині після подачі з кутового Лукас Лейва головою відправив м’яч у ворота Дениса Бойка.

А на 83-ій хвилині знову ж таки після подачі з кутового римляни зуміли забити другий гол. Спочатку Луіс Філіпе головою скинув м’яч під удар і де Врей в один дотик відправляє м’яч у ворота динамівців.

0:2 – цілком заслужена перемога римлян у цьому матчі, адже впродовж усього поєдинку підопічні Хацкевича змогли створити не так вже й багато моментів біля воріт суперника.

За підсумком двох зустрічей 2:4 на користь “Лаціо”, який і виходить в ¼ фіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, двома днями раніше боротьбу у євро кубках припинив і донецький “Шахтар”. Гірники в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів в гостях поступилися “Ромі” з рахунком 1:0 та вибули з подальшої боротьби.