п’ятниця , 19.04.2024

“Шахтар” зазнав поразки від “Роми” і вибув з Ліги Чемпіонів (ВІДЕО)

Повторний поєдинок 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів за участю італійської “Роми” та донецького “Шахтаря” відбувся вчора ввечері у Римі.

Гірники доволі переконливо виглядали у першому таймі – надійно грали в обороні і при цьому, вдаючись до контратак, створювали час від часу небезпечні моменти біля воріт суперника.

Але у другому таймі малюнок гри суттєво змінився. На 52-ій хвилині Ель Джеко після розрізного пасу Стротмана вийшов віч-на-віч з Андрієм П’ятовим і влучно пробив по воротах – 1:0.

Після пропущеного м’яча гравці “Шахтаря” мали б кинутися вперед, щоб відігратися. Однак надалі їхні атакуючі дії розладналися.

Натомість “Рома” створила ще кілька моментів і ледь не забила другий гол. Лише наприкінці матчу, впродовж останніх п’яти хвилин”, гірники зуміли створити небезпеку біля воріт італійської команди, але забити гол і зрівняти рахунок їм так і не вдалося.

У підсумку 1:0 на користь “Роми” і саме італійська команда виходить в ¼ фіналу Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, у першому матчі “Шахтар” вдома переміг “Рому” з рахунком 2:1, але за рахунок м’яча забитого на чужому полі, перевага на боці італійської команди, яка й виходить у наступний раунд змагань.