четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті “смуглявка” обікрала дитину (ФОТО)

У Івано-Франківську «смуглявку» викрили у крадіжці двох мобільних телефонів за день.

Працівники карного розшуку ГУНП в області спільно з працівниками Івано-Франківського відділу поліції викрили жінку неслов’янської зовнішності, яка впродовж одного дня скоїла крадіжку двох мобільних пристроїв з кишень пасажирів громадського транспорту.

У першому випадку зловмисниця, перебуваючи в маршрутному автобусі, із кишені куртки викрала мобільний телефон марки “Хуавей” в 12-річного хлопчика. Ще одну крадіжку через декілька годин жінка скоїла уже в іншій маршрутці. Таким же способом злодійка поцупила мобільний телефон марки “Самсунг Галексі” в 31-річної франківчанки.

В ході проведення оперативних заходів, зловмисницю було викрито за «гарячим слідом». Нею виявилась 44-річна мешканка Калуша, яка уже раніше потрапляла у поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень та була судима за аналогічні злочини.

Наразі вирішується питання про оголошення жінці підозри у скоєнні кримінальних правопорушень. Викрадене майно вилучено та після проведення експертизи буде повернуто власникам на зберігання.

За цим фактом розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка вчинена повторно). Зловмисницю перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території області. Триває слідство.

СК ГУНП в Івано-Франківській області