четвер , 28.03.2024

Зіркова співачка з Прикарпаття оголосила дату свого весілля

Співачка та акторка родом з Прикарпаття Міка Ньютон та її обранець, власник акторського агентства Кріс Сааведра зіграють зимове весілля наприкінці 2018-го року.

Про це сама наречена, котра зустріла кохання свого життя в продуктовій крамниці та цілий рік не ішла з ним на побачення, оголосила в Instagram.

Міка похвалилася попередніми запрошеннями на їхнє з Крісом весілля, які вже надрукували, і які вона тепер розсилатиме своїм гостям, повідомляє “Таблоїд”.

“…І, так, мій секрет розкрито… моє весілля буде перед самим Різдвом, 22-го грудня. Моя улюблена пора року”, – зізналася Міка.

До слова, у День закоханих Ньютон присвятила своєму коханому зворушливий допис, розказавши історію їхніх стосунків.

“Я дуже вдячна за те, що в моєму житті є цей чоловік. Не знаю, що би я робила без мого Кріса. Мені дуже пощастило! Агов, усі самотні дами! Вони такі існують і приходять у твоє життя, коли ти цього не очікуєш! Я зустріла мого нареченого в продуктовій крамниці. Йому знадобився цілий рік, щоби витягти мене на перше побачення з ним, хахаха, я була впертою і вважала, що не ходжу нікуди з незнайомцями”, – пригадала Міка.

“Дякувати Богові, я таки вирішила піти і зробити щось у своєму житті інакше, і хай буде як буде. Тепер я виходжу за нього заміж. Тож іноді треба просто покладатися на долю і дозволяти їй створювати для нас щось особливе?!”, – додала вона.

Нагадаємо, про заручини з Крісом артистка оголосила в вересні. Як відомо, в Америці Ньютон вирішила зробити ставку на акторство.