четвер , 28.03.2024

Смертельна аварія: У Франківську водій збив 88-річну жінку

Аварія сталася приблизно о 18:30 по вулиці Петлюри.

Водій автомобіля “Газ”, який належить КП “Івано-Франківськводоекотехпром”, наїхав на літню жінку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом або йшла по проїжджій частині.
Про це КУРСу повідомили у прес-службі патрульної поліції.
Від отриманих травм жінка померла на місці. Особу загиблої встановлюють правоохоронці. Водій тверезий. Каже, що побачив жінку вже перед правою фарою.
Підприємство вислорвило співчуття родині загиблої і повідомило,що бере на себе усі витрати, пов’язані з нещасним випадком.

“Наш водій керуючи автомобілем ГАЗ 53 аварійна, повертаючись в управління і рухаючись по вулиці Петлюри не замітив людину похилого віку, яка раптово вийшла на проїзджу частину дороги. В наслідок ДТП смертельно травмувалась 88-річна жінка. Прибувши на місце події, патрульна поліція провірила водія на алкогольне сп’яніння. Результат засвідчив, що водій був повністю тверезий. Керманич просто не встиг зреагувати на раптову і не очікувану появу жінки на проїзджій частині. На місце ДТП було викликано слідчо-оперативну групу, а згодом приїхали і родичі Марії Максимівної.

Родичі загиблої не мають жодних претензій до водія аварійної служби, а також до комунального підприємства.

Адміністрація КП «Івано-Франківськводоекотехпром» висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким Ліпакової Марії Максимівної, а також бере повністю на себе усі витрати, що пов’язані з цим нещасним випадком”, – повідомили на сторінці КП у мрежі Фейсбук.