п’ятниця , 29.03.2024

Відомий хірург із Дніпра травмувався на Прикарпатті (ФОТО)

Хірург із Дніпра, завідувач відділенням реконструктивної хірургії з онкологічними ліжками обласної дитячої лікарні Олександр Гладкий перебуває у обласній клінічній лікарні Івано-Франківська.

Про це пишуть ЗМІ міста Дніпро.

За попередніми даними, днями він травмувався під час відпочинку в Яремче за поки не відомих обставин.
В даний момент медики спостерігають за його станом і поки не дають дозволу на його транспортування в Дніпро.

Його дружина Ірина на своїй сторінці в Фейсбук подякувала всім за допомогу і попередила, що не давала своєї згоди на збір коштів на лікування чоловіка жодним фондам і організаціям. За її словами, в даний момент Олександр забезпечений всім необхідним для лікування.

“Друзі, це були нелегкі дні для нашої сім’ї. Спасибі всім за підтримку! Мій чоловік – Олександр Гладкий зараз в лікарні в Івано-Франківську під наглядом лікарів. Травму він отримав не в ДТП, але травма серйозна, ми боремося. Зараз немає можливості відповідати всім на дзвінки та повідомлення, розумію, що багато хто переживає за Сашу, але, повірте, підключені всі, хто потрібен. На сьогодні ми всім забезпечені. Ніяким людям і фондам я не доручала збір коштів! Поки ми справляємося своїм колом друзів. Дякую за розуміння і підтримку! ” – написала Ірина.