вівторок , 16.04.2024

Франківчанка, яка перемогла у шоу «Модель XL», стала обличчям колекції Андре Тана

Вчора відбувся прес-сніданок, під час якого дизайнер і суддя першого сезону проекту «Модель XL» на «1+1» Андре Тан презентував колекцію для пишних жінок «А.Tan plus».

Обличчям лінії одягу стала переможниця проекту франківчанка Марія Павлюк, повідомляє прес-служба телеканалу “1+1”.

Нагадаємо, здобувши перемогу в проекті «Модель XL», Марія не тільки стала обличчям колекції Андре Тана, але й прикрасила обкладинку українського видання «Cosmopolitan».

«Завдяки каналу «1+1» і проекту «Модель XL» я зважився на цей крок і створив колекцію для пишних жінок. Кожна дівчина, незалежно від її параметрів, повинна відчувати себе впевненою і привабливою. Я хочу допомогти жінкам в цьому і показати, що це легше, ніж здається. У нашій країні повинні бути свої українські Ешлі Грем, які будуть працювати не тільки в Україні, а й за кордоном. Я думаю, завдяки проекту «Модель XL» на каналі «1+1» таких моделей буде все більше і більше», – говорить Андре Тан.

Для лук-буку нової колекції дизайнера Марія Павлюк знялася в провокаційній фотосесії з оголеними чоловіками-моделями. Спокусливі образи переможниці проекту «Модель XL» підкреслили її привабливі форми, а стильні вбрання, за словами Андре Тана, відповідають модним трендам сезону. Уже найближчим часом фото Марії в дизайнерському вбранні з’явиться на бігбордах по всій країні, а саму колекцію можна буде купити в магазинах бренду.

«Моє життя після проекту змінилося кардинально. Ще рік тому я й подумати не могла, що стоятиму тут, на прес-сніданку, поруч з таким відомим дизайнером як Андре Тан. Преса, інтерв’ю, зйомки – раніше все це було моєю мрією, а тепер вона здійснилася. Кожна дівчина повинна ставити перед собою мету. Потрібно зробити хоча б пару кроків назустріч своїй мрії, і вона обов’язково здійсниться», – говорить Марія Павлюк.

Крім того, дівчина зізналася, що після участі в проекті стала отримувати численні пропозиції від різних брендів, в тому числі, зарубіжних.

Підтримати презентацію колекції Андре Тана з Марією Павлюк прийшли й інші учасниці проекту: Ольга Євса, Ірина Демчук та Ріма Пенджієва.

Нагадаємо, крім Андре Тана, членами журі першого сезону проекту стали Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич.

Триває кастинг на другий сезон революційного проекту «Модель XL», який ламає застарілі стандарти краси. Взяти участь можуть дівчата 18 до 32 років.