вівторок , 23.04.2024

У Франківську скандальний водій пояснив, чому бризнув газом в очі велосипедисту

Здається, марштрутчики взагалі не бачать меж у своїх діях. Цієї суботи стався прикрий випадок, коли учасника дорожнього руху, велосипедиста було травмовано з газового балончика ніким іншим, як водієм міської маршрутки.

Franyk.city дізнавався, що спричинило інцидент.

Взаємоповага на дорозі. Основний принцип, якого від водіїв авто та габаритного транспорту просять велосипедисти. Тим не менш, не всі дотримуються загальнолюдського елементарного правила. Нещодавно, водій маршрутки зухвало вирішив провчити велосипедиста, поціливши в людину з газового балончика.

Водій зізнався: йому не сподобалося, як інший учасник дорожнього руху завершував маневр.

Заяви до поліції велосипедист не писав, лише повідомив про інцидент по телефону. Тим не менш, інформація дійшла до посадовців, які назвали випадок жахливим. Вони розповіли, що хочуть залучити поліцію, щоб покарати належним чином згідно закону нахабу. Водія маршрутки було вирішено покарати, проте яким чином: догана, штраф, звільнення – невідомо. Особу хулігана також не розголошують.

Тим не менш, є інформація, що знахабнілий водій працює за маршрутом №32. Цікаво, адже саме на останній є багато скарг від пасажирів.

Взагалі хамство водіїв приватних маршруток – одна із найбільш обговорюваних тем у соціальних мережах. Не раз помічали, як школярам відмовляли у безкоштовному проїзді. Також скарги поступали на водіїв маршруту №25.

Проте найбільша хвиля  обурень здійнялася після того, як виникло питання про підвищення вартості проїзду у транспорті. Нагадуємо, ще минулого року даний проект виносили на громадське обговорення. Остаточного рішення не було прийнято і тарифного питання чиновники обіцяли повернутися лише у березні цього року.