п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті у двох об’єднаних громадах відбудуться перші вибори

У Загвіздянській та Угринівській об’єднаних територіальних громадах вибори відбудуться 29 квітня.

вибори ОТГВідповідну постанову про проведення перших виборів у новостворених громадах прийняла Центральна виборча комісія.

В Україні 29 квітня 2018 року відбудуться вибори у 40 об’єднаних територіальних громадах: 4 міських, 14 селищних, 22 сільських.

Відповідне рішення ухвалила Центральна виборча комісія, повідомляє прес-служба уряду.

У Запорізькій області такі вибори відбудуться в 7 об’єднаних територіальних громадах, у Дніпропетровській і Харківській областях – у 4 ОТГ, у Рівненській, Одеській та Кіровоградській областях – у 3 ОТГ, в Івано-Франківській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернівецькій областях – у 2 ОТГ, у Волинській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Сумській та Херсонській областях – в 1 ОТГ.

Згідно з рішенням ЦВК, 29 квітня, на Івано-Франківщині обиратимуть депутатів та голів у Загвіздянській та Угринівській сільських об’єднаних територіальних громадах.

До складу Загвіздянської сільської об’єднаної територіальної громади увійшли Загвіздянська сільська рада  (село Загвіздя) та Підліська сільська рада (село Підлісся) Тисменицького району.

До складу Угринівської сільської об’єднаної територіальної громади увійшли Угринівська сільська рада  (село Угринів) та  Клузівська сільська рада (село Клузів) Тисменицького району.