четвер , 28.03.2024

Групове зґвалтування у Франківську: декілька чоловіків познущались над дівчиною після дискотеки?

Вдень 12 лютого в мікрорайоні Пасічна поліціянти затримали групу осіб, яку мешканка міста звинуватила у груповому зґвалтуванні.

Як розповіли Галці у прес-службі управління патрульної поліції в області, 25-річна дівчина заявила, що у неділю ввечері після дискотеки в “Ельдорадо” сіла у таксі і попросила відвезти її додому на Івасюка.

Потім події розвивались дуже швидко: за не зрозумілих обставин пила алкоголь з двома новими знайомими чоловіками у Вовчинецьких горах, та з ними ж опинилась у квартирі третього франківця у Пасічній, де теж вживали міцні напої. На заправці у цьому ж мікрорайоні до них приєднався четвертий хлопець. Всі разом повезли її в ліс за містом, та, за словами заявниці, зґвалтували. Дівчина каже, що один із кривдників знімав все що відбувалось на відео. Після вчинення порушення дівчину привезли на АС №2 у Пасічній та залишили її там.

Згідно опису підозрюваних та машини, на якій вони були, у понеділок патрульні виявили вказаний автомобіль та затримали чоловіків. У міському відділі поліції дівчина опізнала кривдників, але через деякий час відмовилася від своєї заяви.

ГУ Нацполіції в області відповіли, що за фактом звернення дівчини відкрите кримінальне провадження за ст. 125 ч.1 ККУ ( умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). Учасників інциденту встановили та після допиту відпустили додому.

Фото ілюстративне.

Один коментар

  1. Хотела сбить деньги по-легкому. Такое надо обнародовать!