четвер , 28.03.2024

10 помилок чоловіків, через які псуються стосунки

Помиляються всі – це нормально. Але є помилки завдовжки в життя, які ми повторюємо і повторюємо, і повторюємо постійно, роками наступаючи на ці самі граблі. Навіщо? 
Коли люди дійсно люблять один одного, вони зможуть пройти через всі випробування свого життя.

Але бажано при цьому не допускати ну вже зовсім очевидних помилок, які робить, напевно, кожна людина в стосунках. І найгірше, що багато чоловіків і живуть з цими помилками, роблячи їх частиною своїх відносин і частиною свого життя.

1. Зовнішня непривабливість.
Неголеність, зайвий жирок, неприємний запах з рота, млявість – груба помилка! Жінка хоче бачити поруч із собою не тільки сильного, а й привабливого чоловіка.

2. Неуважність до зовнішності жінки.
Вона намагається для тебе виглядати на відмінно, тож подивися на неї уважно, вона змінює зачіски, колір волосся, купує нові речі, а ти дивишся крізь неї і нічого цього не помічаєш. Для жінки це те ж саме, як для тебе зробити гарний ремонт своїми руками в спальні, а вона це просто не помітила. Усвідомлюєш?

3. Немає мети в житті.
Якщо ти існуєш тільки як робота-дім-дім-робота, то твоя жінка не бачить в тобі потенціалу. А чоловік без потенціалу – це старий дід. А скільки тобі років?

4. Лестощі.
Якщо твоя жінка починає повніти, а ти кажеш, що тобі це подобається, щоб її не образити, то з часом ти пошкодуєш про свої слова. І вб’єш красу своєї жінки. Тому будь жорстокий, але чесний.

5. Не робиш її красивішою.
Для жінки її краса, це як для тебе твоя сила, гроші, статус, машина, кар’єра і самоповага в одному флаконі. Їй це дуже важливо, тому витрачай на неї багато грошей, одягай її, прикрашай, роби її кращою, красивішою! Не робити цього або взагалі шкодувати гроші – дурна помилка у відносинах!

6. Ти господар всього, крім ваших відносин.
Господиня тут вона – якщо вона говорить, що так для відносин потрібно, що для відносин щось важливо, значить так воно і є. Сперечатися з нею – це помилка.

7. М’якотілість.
Якщо ти починаєш ставати м’якшим, вона природно стане твердішою. І вона тебе буде дратувати, а тебе вона перестане поважати. Тому не забувай, що ти мужик і будь твердим як скеля.

8. Зупинка в розвитку.
Дуже важливе правило – розвиваєшся ти – розвивається і вона. Якщо ти хочеш, щоб вона розвивалася, почни сам розвиватися. Як тільки ти зупиняєшся у розвитку, вона тут же слідує за тобою! Хочеш, щоб вона кинула палити – кидай спочатку сам. Хочеш, щоб вона навчилася якимось манерам, навчися ним спочатку сам. Жінка завжди слідує за чоловіком і все залежить від того, якою дорогою вибираєш йти ти.

9. Невідомість.
Якщо чоловік не питає поради у своєї жінки, то він втрачає її підтримку. У всі чоловічі справи залучати жінку не потрібно, але говорити про це, цікавитися її думкою – важливо! І для неї в першу чергу.

10. В природі жінка вибирає чоловіка, а не навпаки.
Вона вибрала тебе, довірилася тобі, поставила на тебе своє життя, віддає тобі себе повністю, терпить тебе, прощає тебе за твої гріхи, любить тебе, піклується і намагається жити ДЛЯ ТЕБЕ. Забувати про це – злочин і фатальна помилка у відносинах.

Джерело: GREU