четвер , 28.03.2024

Франківські патрульні спіймали німця, який сів за кермом у нетверезому стані

В Івано-Франківську патрульні оштрафували іноземця, стан сп’яніння якого майже у 17 разів перевищував допустиму норму

3 січня близько 2-ї години ночі на вулиці Січових Стрільців екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Audi. Транспортний засіб був технічно несправним – поліцейські вирішили повідомити про це водію.

За кермом сидів 39-річний громадянин Німеччини. Через його поведінку, яка не відповідала обстановці, патрульні зрозуміли, що чоловік нетверезий. Та й різкий запах алкоголю від іноземця підтверджував здогади поліціантів.

Водій погодився пройти тест на вміст алкоголю на місці. Документів необхідних він не мав, та й спілкуватися ввічливо не хотів.

З боку іноземця посипалася порція нецензурної лайки, припиняти правопорушення він не хотів. Та й у крові чоловіка було 3,38 проміле алкоголю, що майже у 17 разів перевищує дозволену чинним законодавством норму).

Чоловіка затримали. На нього винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування без документів) та склали адмінпротоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння), ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) і ст. 185 КУпАП (злісна непокора). Тепер порушника викличуть до суду, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області.