четвер , 28.03.2024

У Коломиї троє дівчат намагались викрасти алкоголь та шоколад з магазину

Вчора до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від представника одного із місцевих торгових закладів про те, що працівники охорони затримали трьох невідомих дівчат, які намагались викрасти три пляшки горілки “Фінляндія”, пляшку лікеру “Камарі” та шоколад.

Повідомляє ГУНП Івано-Франківської області.

Правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. Проведеними заходами поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення даного злочину. Ними виявились 15-річна мешканка м.Яремче, 16-річна жителька Косівського району та 18-річна мешканка м.Городенки.

Як з’ясувалося, юні зловмисниці, зайшовши до місцевого супермаркету, скористалися тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, непомітно поцупили випивку та шоколад, заховавши товар в сумку, намагалися пройти попри касу, не заплативши. На виході їх затримали працівники охорони, які й викликали поліцію.

Правоохоронці вилучили у зловмисниць товар і повернули в магазин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (Замах на злочин) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.