субота , 20.04.2024

Франківський актор з’явиться у ролі мільйонера в новому телесеріалі “Обручка з рубіном”

У вівторок, 2 січня, на телеканалі «Україна» відбудеться довгоочікувана прем’єра 95-серійної картини власного виробництва «Обручка з рубіном». Україномовний серіал за сценарієм Тетяни Гнєдаш виходитиме у будні о 18:00.

За сюжетом стрічки, Аня (Дарія Баріхашвілі) та Яна (Марія Пустова) прямували з Черкас до Києва. Аня готувалася вийти заміж за молодого мільйонера Дениса Добровольського, якого грає івано-франківський актор Роман Луцький і їхала на репетицію весілля, а Яна мріяла стати популярною ведучою і поспішала на кастинг телешоу.

Однак життя дівчат кардинально міняє автомобільна аварія, пише kanalukraina.tv

Для своїх глядачів телеканал «Україна» приготував сюрприз – в «Обручці з рубіном» зіграє справжня легенда українського кінематографу, народна артистка Ада Роговцева. Ада Миколаївна втілить роль Катерини – берегині сімейного вогнища роду Добровольських.

«Катерина вболіває всією душею за свою сім’ю – сина, невістку, внуків, – розповідає Ада Миколаївна про свою героїню. – Ця роль сама вибрала мене. Можливість виходити на знімальний майданчик, спілкуватися з колегами-артистами та брати участь у творчому процесі дуже цінно».

У серіалі також знялися актори Олексій Нагрудний, Олександр Гетьманський, Дмитро Оскін, Леся Островська, Оксана Архангельська, Віталій Іванченко, Олена Узлюк і багато інших.

Спеціально для зйомок «Обручки з рубіном» в павільйонах компанії Front Cinema в Києві відтворили основні локації фільму: помешкання головних героїв, робочі кабінети на силікатному заводі, де працюють Аня і її наречений Денис, вареничну, яка належить мамі сестер, лікарню з безліччю палат і операційних, а також цілий телеканал «Мрія ТБ».

Нагадаємо, в основі сюжету багатосерійної картини – історія двох сестер Ані та Яни, звичне життя яких в одну мить трагічно перекреслює автомобільна аварія. Усупереч невтішним прогнозам лікарів, після автокатастрофи обидві дівчини вижили, але впали в кому. Через серйозні ушкодження їхні обличчя пошматувало склом – ані лікарі, ані родичі так і не відрізнили, хто з сестер Яна, а хто – Аня. Вирішальну роль відіграла обручка з рубіном Ані, яка за фатальним збігом обставин у момент ДТП була на безіменному пальці Яни. Сестер переплутали. Дівчатам доведеться пройти довгий шлях, аби повернути самих себе та своє життя.