п’ятниця , 19.04.2024

Подробиці роботи порностудії у Франківську: актори знімали кіно для копрофілів

31-річний уродженець Донецької області орендував квартиру в Івано-Франківську, в якій два місяці разом із місцевими жительками виготовляв і збував в Інтернеті відео порнографічного характеру.

Правоохоронці взяли чоловіка під варту із можливістю внесення застави у 120 тисяч гривень. Місцевій мешканці визначили заставу у 240 тисяч і також помістили в СІЗО.

“Галці” вдалося дізнатися деякі подробиці цієї справи. Місцем “роботи” було однокімнатне помешкання на вулиці Тичини. Там, крім донеччанина, працювали ще четверо місцевих “моделей”. Вони вирішили знімати особливо шокуючі і відверті порноролики – систематично вступали один з одними у статеві акти із застосуванням людських екскрементів, копрофілії, лесбіянства, групового сексу.

Виготовлені ролики розміщували на різних сайтах з платним доступом. З етичних причин редакція не наводить їхні адреси.

До слова, організатору порностудії правоохоронці просили визначити заставу у мільйон гривень, однак суддя Любомир Островський встановив її у розмірі 120 тисяч гривень з огляду на те, що не йдеться про насильницький злочин.

Натомість суддя Ірина Пастернак для однієї з моделей, котра брала участь у організації і виготовленні порно, після прохання в заставі в 500 тисяч гривень, визначила заставу у розмірі 240 тисяч гривень.

Слідство у справі триває.