п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті через холод у домівках люди перекрили дорогу

В Івано-Франківську більше десятка людей перекрили автомобільний рух по вулиці Довженка – вимагають подати тепло до їхнього будинку.

Про це у спільноті Автолайф-ІФ повідомляють очевидці.

У прес-службі патрульної поліції КУРСу повідомили, що мешканці будинку по вулиці Довженка, 1 раніше анонсували перекриття автомобільного руху, через те, що у будинку немає опалення.

Зараз мешканці ходять переходом – рух автотранспорту заблоковано. Формується великий затор.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак розповів, що на місці працює “Івано-Франківський РЕМ”, пише Місто. Відомо, що пошкоджена мережа. Зараз вона частково вийшла з ладу. І це стало помітно ще минулого року. Електроенергії немає від вчора, 14 січня.

Працівники шукають пошкодження, обіцяють до кінця дня відновити стару мережу. Ми вже давно зробили проект і провели тендер на будівництво нової мережі. Ціна питання – 1, 3 млн. Розумію, що людям хочеться вже, але від того, що вони перекривають чи сваряться “вже” не буде. РЕМ має знайти пошкодження щоб усунути. Є технологічний процес. Робиться все можливе, – каже Михайло Смушак.

До вечора працівники полагодять стару мережу, а нову зроблять за два тижні. До речі, у тих мешканців, в кого центральне опалення, у квартирах тепло, лише немає світла. В кого індивідуальне – холодно і без світла.

Один коментар

  1. В прошлом месяцк Я поднял
    кэш в этом любимом казино