п’ятниця , 19.04.2024

Житель Прикарпаття підрізав колишнього швагра, бо той душив його нову дружину

Три роки тюрми дав суд чоловіку, що підрізав брата колишньої дружини. Інцидент трапився у Коломиї, у підсудного вдома.

Чоловік кинувся з ножем на колишнього родича, коли той став душити його співмешканку.

Про це йдеться у вироку Коломийського районного суду від 12 січня. Як пояснювали сторони справи і свідки, у квітні 2017  підсудний Володимир повернувся додому, де була його нова, цивільна дружина, з екс-дружиною, з їхньою спільною дитиною, із братом екс-дружини Ігорем М.

Зустрічались вони нібито з приводу можливого воз’єднання сім’ї, принаймні такий намір виношував потерпілий. А перед спільним візитом до помешкання підсудного, обидва фігуранти справи випивали.

У помешканні між цивільною дружиною і Ігорем виникла суперечка, сварка, бо той став виганяти її з помешкання. В результаті “цивільне подружжя” шумного гостя виштовхнули за двері. Але той почав грюкати у двері, погрожувати. Двері відчинили, бо на коридорі почала плакати дитина, що була з екс-дружиною.

“Гість” знову повернувся і продовжив ображати цивільну дружину, вимагаючи, аби та віддала ключі від квартири. На її захист кинувся підсудний Володимир. Ігор штовхнув його, від чого той впав і знепритомнів.  А прийшовши до тями, побачив, що екс-родич став душити його цивільну дружину, притиснувши до стіни. Відтак він підвівся, схопив із столу ніж та вдарив ним у живіт.

Поліцію та швидку викликала  сестра потерпілого, екс-дружина підсудного.

Закінчилась сімейна драма у суді. Суд визнав Володимира винуватим за ст. 121 ч. 1 КК України “Умисне тяжке тілесне ушкодення” та дав три роки тюрми. Поки що вирок законної сили ще не набрав – на його оскарження є 30 днів з часу проголошення вироку.  До вступу в дію вироку підсудний перебуватиме під вартою, за гратами,  де перебуває з часу затримання.