субота , 20.04.2024

Як у кіно… У Франківську пограбували магазин. Злодій з пістолетом забрав всю виручку

Дрібні крадіжки в магазинах вже давно не новина. Чи не кожного дня з’являється інформація про чоловіка, жінку, студентів, що намагалися поцупити чи продукти, чи одяг, чи будь-що інше. Однак один з чоловіків вирішив не розмінюватися на дрібниці і забрати з магазину всю виручку.

Таку інформацію повідомили випадкові відвідувачі магазину. З їхніх слів, чоловік років тридцяти п’яти, з пістолетом в руці ввійшов в магазин і погрожуючи зброєю, забрав усю виручку.

З особливих прикмет у чоловіка, можна назвати лише велику бороду, що приховувала половину обличчя. Пограбування відбулося вчора, 11 грудня, надвечір, о 17.30 на вулиці Деповській.

На місце події викликали правоохоронців, котрі наразі переглядають усі камери відеоспостереження та розшукують злочинця, повідомляє Франик. Це не єдине пограбування, що трапилося за останню добу.

Для прикладу, в Богородчанах до правоохоронців звернувся чоловік в котрого з будинку зникли всі збереження. В ході розслідування виявилося, що злодієм є сусід потерпілого.

Чоловік був винен кошти і знаючи, що у сусіда вони є, прокрався в будинок і все забрав. Краденими грошима він повіддавав борги, а решту залишив собі. Наразі вже відкрито кримінальну справу. Загалом грабують українців не лише в реальному житті, а і віртуально. Відтак завдяки лише прикарпатцям, інтренет-шахраї за останні декілька днів збагатилися на майже 20 000 гривень.

Шахрайські схеми стає все важче розгадати. Ви начебто користуєтеся перевіреним сайтом і оголошення дуже правдоподібне та й не перший раз здійснюєте покупку через інтернет.

Однак все ж таки потрапляєте на цей гачок аферистів. Якщо дуже хочеться придбати щось  у мережі, то єдиним способом перестрахуватися, може бути оплата товару вже після отримання, пише “ukr-space.com”.