субота , 20.04.2024

У Тисменицькому районі освятили оновлений храм (ФОТО)

У селі Майдан Тисменицького району відбулося освячення оновленого храму св. Архистратига Михаїла. Храм освятив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин.

Майдан церкваУ неділю, 3 грудня, Митрополит Володимир звершив архієрейське богослужіння в храмі св. Архистратига Михаїла, що в с. Майдан.

При вході до храму архієрея зі словами вітань зустрічали діти та молодь парафіяльної громади, на чолі з адміністратором святині о. Іваном Дячуком.

Перед початком Божественної Літургії владика звершив освячення оновленого храму, повідомляють у прес-службі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Після чину відновлення владика Володимир відслужив Святу Літургію у співслужінні о. Івана Дячука (адміністратора парафії), о. Олега Качмарського (Лисецького декана), о. Ярослава Підлуськького (Боднарівського декана) та інших запрошених священнослужителів.

Після завершення богослужіння, владика Володимир привітав вірних з подією освячення відновленого храму.

«Ваша святиня є відображенням вашої любові та пожертви», – мовив Архієрей.

Митрополит побажав вірним, щоб у своєму храмі вони «завжди могли зріти близькість неба, близькість Царства Божого». Владика висловив подяку адміністратору парафії о. Івану та усім, хто долучився до відновлення цієї святині.

Відтак всі ще помолилися за мир та спокій у нашій Батьківщині, а Митрополит Володимир уділив присутнім своє архієрейське благословення.