п’ятниця , 19.04.2024

У Коломиї судитимуть групу “гастролерів” із Запоріжжя

Прокуратура повідомила про підозру трьом «гастролерам» із Запоріжжя, які вчиняли крадіжки телефонів та побутової техніки на території Івано-Франківської області.                         

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом крадіжки мобільних телефонів та ноутбука із майстерні по ремонту техніки у м. Коломиї.

Встановлено, що в ніч з 16.12.2017 на 17.12.2017 троє молодиків віком 33, 35 та 38 років, які є жителями м. Запоріжжя, перебуваючи в
м. Коломиї, діючи умисно, шляхом пошкодження ролетів на вікні проникли в приміщення майстерні, звідки таємно викрали 7 мобільних телефонів марки «Iphone 5S» та ноутбук, чим спричинили потерпілому майнову шкоду на загальну суму 25 000 грн.

Вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України.

На даний час вирішується питання про обрання стосовно них міри запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Крім того, перевіряється причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території м. Коломиї та області. Санкція вказаної статті передбачає покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.