четвер , 28.03.2024

В Івано-Франківську кинули у СІЗО ще одного наркоторговця

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обрано для 33-річного жителя Івано-Франківська. Чоловіка звинувачують у виготовленні та збуті психотропних речовин.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту психотропних речовин на території м. Івано-Франківська.

Встановлено, що місцевий житель 1984 р.н., який раніше притягувався до відповідальності за злочини пов’язані з наркотиками, незаконно збував психотропну речовину – амфетамін.

Вказаному зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.