субота , 20.04.2024

У Коломиї влаштували стрілянину у нічному клубі. Поранили дівчину

Одна з постраждалих із кульовим пораненням згодом утекла від медиків

Карабас-Барабас КоломияУ коломийському нічному клубі Karabas-Barabas сталася бійка, яка закінчилася стріляниною. Про це пише сайт «Місто» з посиланням на інформацію начальника поліції міста Остапа Білейчука.

«За нашою інформацією, п’яні молоді люди, які до того ж були під дією конопель, щось не поділили – і почалися розбірки. Конфлікт стався через дівчину, його спровокували обидві сторони», – розповів поліцейський.

Правоохоронці ще не встановили, хто саме стріляв. Власник закладу заявив, що претензій не має і заяву в поліцію писати відмовився. Очевидці також не хочуть співпрацювати з правоохоронцями.

Через інцидент у лікарню доставили дівчину, в яку влучила гумова куля, і хлопця, якого побили.

«Дівчина ще вчора (3 грудня, – ред.) утекла з лікарні і відмовилася писати заяву», – розповів Білейчук.

Згідно із інформацією поліції, від гумових куль постраждали кілька людей, однак до медиків ніхто, крім дівчини, не звертався.

Білейчук зазначив, що сьогодні, 4 грудня, міська влада розглядатиме питання про обмеження часу роботи нічного клубу Karabas-Barabas.

«Там таке сталося за один квартал уже вдруге», – додав поліцейський. Він також повідомив, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство».