четвер , 28.03.2024

У Києві жінка-водій із Прикарпаття на годину заблокувала рух транспорту

Рух на одній із вулиць столиці було заблоковано на годину через неправильно припарковане авто з франківськими номерними знаками.

Інцидент стався у п’ятницю, 22 грудня, на вулиці Софіївській. Пасажири одного з автобусів самотужки відсували Nissan, що перекрив увесь рух, повідомляє сайт “Варта”.

Люди близько години стояли у заторі, після чого відсунули авто ближче до узбіччя. Однак на відео можна побачити, що обурені громадяни подряпали його та прокололи шини.

“Так, сьогодні Софіївська вулиця стояла годину завдяки подрузі на Nissan, д.н.з. AT0432AK. Машину відсунули, але декілька людей встигли подерти корпус і спустити колеса.” – повідомляють у “Київ Оперативний.”

Нагадаємо, що Верховна Рада дозволила поліції евакуювати припарковані автомобілі, що перешкоджають руху транспорту. До забороненого відноситься паркування на залізничних переїздах, трамвайних коліях, на естакаді, мості, шляхопроводі чи під ним, у тунелі, ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутного транспорту або відповідного дорожнього знаку, ближче 10 м від дорожніх робіт, у місцях, де буде неможливим зустрічний роз’їзд або об’їзд транспортного засобу, що зупинився.