четвер , 28.03.2024

Мешканець Івано-Франківська, який порізав патрульного, на 7 років може стати мешканцем тюрми

Від трьох до семи років позбавлення волі загрожує 40-річному жителеві Івано-Франківська, який з ножем накинувся на патрульного.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганських дій, вчинених директором одного з підприємств м. Івано-Франківська щодо працівника патрульної поліції.

Встановлено, що по вул. Галицькій у м. Івано-Франківську в салоні маршрутного автобуса № 38 40-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході словесного конфлікту із інспектором патрульної поліції м. Івано-Франківська, із застосуванням предмета, схожого на ніж, спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді непроникаючої різаної рани стегна.

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Читайте також:
У Франківську п’яний пасажир маршрутки кинувся з ножем на патрульного поліцейського