вівторок , 19.03.2024

За вбивство вітчима житель Прикарпаття може отримати до 10 років тюрми

Прокуратура повідомила про підозру 37-річному прикарпатцю, який забив свого вітчима до смерті

Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому  за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті 57-річного жителя Верховинського району.

Встановлено, що в селі Білоберізка Верховинського району між 37-річним раніше судимим чоловіком та його вітчимом під час розпивання спиртного виник конфлікт, у результаті якого пасинок наніс останньому декілька ударів по тілу руками та ногами, після чого заснув.

Наступного дня, виявивши вітчима мертвим, намагаючись приховати сліди вчиненого ним злочину, перемістив тіло до лісового масиву неподалік від житлового будинку та накрив його листям.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Читайте також:
Житель Прикарпаття убив вітчима і через 15 днів повідомив про це поліцію