четвер , 28.03.2024

Житель Івано-Франківська з ножем накинувся на чоловіка, який сидів на лавочці

Правоохоронці затримали підозрюваного у замаху на убивство

У понеділок, 18 грудня, близько 19 години до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що невідомий чоловік на одній із вулиць міста побив її товариша.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що 32-річний франківець, ішов по вул. Героїв УПА, що в обласному центрі, а відтак підійшов до чоловіка та жінки, які відпочивали на лавці.

Будучи добряче напідпитку, він безпричинно розпочав сварку із чоловіком, у ході якої наніс йому серію ударів ножем по обличчю та голові, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран.

Після вчиненого зловмисник був затриманий на місці події.  З’ясовано, що нападник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та був судимий за скоєння різного роду злочинів.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство, повідомляють у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.