п’ятниця , 29.03.2024

“Дикі гуцули” з Коломиї – фіналісти гумористичного шоу “Ліга сміху” (ФОТО)

Останнім з усіх регіональних Ліг Сміху відгримів фінал найбільш титулованої по випускниках, Одеської Ліги сміху.

«Отдихаєм вмєстє», «Стояновка», «Ніколь Кідман» – всі вони не так давно грали в Південній Лізі сміху країни, а тепер вони улюбленці телевізійної ліги.

До фіналу Одеської Ліги сміху дійшло п’ять команд. Примітно, що відразу три команди представляли західну Україну і серед них – колектив з Коломиї «Дикі гуцули», пише “Фіртка”.

Всі п’ять команд провели блискучий фінал, про що можуть свідчити хоча б оцінки. Перший конкурс «Полотно» і всі п’ять команд отримують максимум. Відмінний гумор команд: «Дикі гуцули», «Збірній Ювілейного», «ЛяпUs», «Джан» і природно «Банківської» ще довго будуть пам’ятати глядачі.

Але чемпіона визначати потрібно було. Теж саме напевно подумали і тренери, які в фінальному конкурсі були вже менш лояльні.

На «Диких гуцулів» залишився сидіти на своєму місці Олександр Андросов, після виступу збірної вірмен України не встав Олександр Степаненко, знову не піднявся зі свого місця Андросов після виступу команди «ЛяпUs».

Доля фіналу вирішувалася в батл, де жарти «Банківської» були веселіші. Як результат, Андрій Печена і його команда стають чемпіонами Одеської Ліги Сміху.

Підсумки фіналу «Банківська» Харків і Андрій Печений – Чемпіони; «Збірна Ювілейного» Рівне та Олександр Станкевич; «ЛяпUs» Тернопіль іОлександр Степаненко; «Дикі гуцули» і Валерій Ославський; «Джан – збірна вірмен України» – Світлана Фабрикант.