вівторок , 23.04.2024

Грузин і росіянин вчинили крадіжку і тепер “святкуватимуть” Новий рік у франківському СІЗО

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом квартирної крадіжки на території міста Коломиї.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що неодноразово судимий за майнові злочини 28-річний мешканець м. Івано-Франківська, судимий за грабежі 45-річний громадянин Грузії та раніше не судимий 33-річний уродженець  Російської Федерації, який проживає у місті Калуші,проникли до квартири місцевого жителя, звідки таємно викрали ноутбук марки «Samsung NP – R60XE», алкогольні напої та інше.

Вказаних осіб було затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України.

Крім того, процесуальним керівником погоджено клопотання про обрання стосовно всіх підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке судом розглянуто та задоволено.

На даний час підозрювані перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів на території області. Cанкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.