п’ятниця , 19.04.2024

На Прикарпатті поховали молодого бійця, який загинув на Світлодарській дузі (ФОТО)

У вівторок, 21 листопада, у рідному селі Тустань Галицького району поховали учасника АТО Андрія Добровольського.

Андрій Добровольський служив у 10-й гірсько-штурмовій бригаді, у 8 батальйоні. Він загинув від кулі ворожого снайпера на Світлодарській дузі 17 листопада цього року. Тіло загиблого привезли на батьківщину у понеділок.

11 грудня атовцю мав виповнитися 21 рік, пише “Галицький кореспондент”.

“Нестерпно боляче дивитися, коли батьки хоронять такого красивого, розумного, доброго, порядного сина…. Коли молода дружина, яка ще не встигла насолодитися сімейним життям, проводжає в останню путь свого коханого чоловіка, коли бабуся хоронить свого улюбленого онука, коли учні сільської школи усвідомлюють силу патріотизму через призму героїчної загибелі свого ще донедавна товариша зі шкільної лави? Адже ще лише чотири роки минуло, як Андрій закінчив Тустанську школу… Скажіть, доки ці виродки будуть знищувати наших дітей? Боляче, важко, нестерпно…”, – повідомляє у соціальній мережі Фейсбук редактор місцевого видання “Галицьке слово” Володимир Теслюк.

Прощалися з хлопцем ледь не цілим селом. В останню путь з Андрія провели рідні, друзі, близькі, односельці та військові побратими.

Фото Володимира Теслюка.