четвер , 18.04.2024

В Івано-Франківському військовому комісаріаті розповіли про хід осіннього призову

В Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті 23 листопада відбувся брифінг.

військкомат Івано-ФранківськУчасть у заході взяли військовий комісар Івано-Франківського ОВК полковник Володимир Ярмошук, начальник відділу управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області підполковник поліції Ігор Влашин.

Мова йшла про хід виконання планового завдання щодо осіннього призову громадян на строкову військову службу в області, проблемні питання та їх розв’язання під час взаємодії військових комісаріатів з місцевими органами влади та самоврядування, структурними підрозділами головного управління Національної поліції в області.

Зазначимо, що відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 20.09.2017 року №660-р для Івано-Франківської області визначена чисельність громадян, що підлягають відправці у війська у кількості 355 чоловік.

На даний час у війська відправлено 262 військовослужбовці. Планове завдання поки що виконується, всі команди для Збройних сил України укомплектовані і відправлені в повному складі.

Також під час заходу йшлося про актуальні питання прийому на військову службу за контрактом та співпрацю військових комісаріатів із місцевими засобами інформації щодо формування позитивного іміджу військової служби у Збройних силах України.

Військовими комісаріатами Івано-Франківської області з початку 2017 року призвано на військову службу за контрактом 762 чол. (74% від планового завдання).

Керівництво держави та ЗСУ докладають значних зусиль щодо підвищення мотивації до проходження військової служби за контрактом.

За детальною інформацією звертатися у Івано-Франківський обласний військовий комісаріат м. Івано-Франківськ, вул. Довженка, 21. Контактні телефони (0342) 57-27-22, 0637481896.