п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську усю ніч шукали водія, який збив пішохода і втік з місця аварії

Увечері 21 листопада на 102 надійшло повідомлення від лікаря про ДТП з потерпілими. За словами медиків, на вулиці Надрічній невідомий автомобіль збив 26-річного чоловіка, потерпілого при свідомості шпиталізували.

дтпНа місці ДТП патрульні нікого не застали. Згодом з’ясували, що до наїзду на пішохода може бути причетний автомобіль Nissan 200 на іноземній реєстрації.

Через кілька годин на вулиці Заклинських у дворі поліціанти виявили автомобіль, який зник з місця пригоди, інформує патрульна поліція Івано-Франківська.

Вже вранці патрульні встановили, що водіям автомобіля Nissan 200 є 42-річний мешканець Івано-Франківська. Він зізнався поліціантам, що був за кермом автомобіля у момет ДТП.

Розповів, що на вулиці Надрічній наїхав на пішохода, який був на проїзній частині дороги поза пішохідним переходом. Зупинився, викликав потерпілому швидку, а коли прибули медики – просто поїхав додому.

Тепер з водієм працюють слідчі, автомобіль тимчасово арештовано як речовий доказ. Патрульні мають підстави вважати, що напередодні 42-річний франківець вживав алкоголь.

Нагадаємо, що ч. 4 ст. 130 КУпАП забороняє водію вживати алкоголь після дорожньо-транспортної пригоди за його участю, повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції Івано-Франківська.