четвер , 28.03.2024

У «московській» церкві на Прикарпатті знайшли «ікону із Ющенком», який горить у пеклі

Про це у Facebook написав активіст Олександр Аронець. Окрім того, він пише, що УПЦ МП, яка користується приміщенням давнього храму з 1991 року, довела його до такого стану, що церкву виключили зі списку пам’яток ЮНЕСКО.

«У Коломиї на Івано-Франківщині у храмі, яким користувалась УПЦ МП виявили «ікону» із зображенням голого Ющенка в пеклі.

Дерев`яна церква Благовіщення 1587року – одна з кількох уцілілих дерев`яних церков України. До совєцької окупації належала греко-католицькій громаді.

Після 1991 року церкву в тимчасове користування залишили за УПЦ МП, яка за ці роки зруйнувала її настільки, що дерев`яний храм виключили зі списку пам`яток ЮНЕСКО. І звісна річ, моспархат відмовлявся повертати церкву греко-католицькій громаді. Проте громада все ж забрала церкву у московської секти і виявила ось таку «ікону», – написав Олександр.

Щоправда, хто і коли її намалював, невідомо, повідомляє “Прес-центр”.

У коментарях одні користувачі соцмережі пишуть, мовляв, це більше схоже не на ікону, а на мазанину хворої людини, інші ж, що чоловік, зображений на малюнку, зовсім не схожий на колишнього президента.