четвер , 28.03.2024

Патрульній з Франківська, яка більше року бореться з раком, потрібна допомога

Патрульній з Івано-Франківська Мар’яні Гавриляк, яка більше року бореться з раком, потрібна допомога.

Аби завершити лікування, Мар’яні Гавриляк залишилося ще дві крапельниці Герцептину вартість яких близько 100 тисяч гривень. Оскільки для минулої процедури було використані усі кошти, потрібно знову зібрати кошти, щоб жінка здолала смертельну недугу.

За словами волонтера Дениса Бондарчука-Грити, 2 листопада Мар’яна прибула в клініку “Лісод” ( м.Київ), де успішно пройшла всі необхідні медичні процедури та здала аналізи. Була проведена оплата в розмірі 51 634 грн. Ця сума включає госпіталізацію, предмедикацію та чергову крапельницю Герцептину. Залишається трохи більше місяця та дві медичні маніпуляції пов’язані із введенням Герцептину, загальною вартістю – близько 100 тис грн.

Привіт. Як в мене справи? Та ось пропонували зробити операцію, але я поки що ні морально, ні фізично, ні фінансово не готова, ще почекає. Та що я? Ходжу на роботу, кожного дня лімфодренажний масаж для руки. Нічого цікавого, треба долікуватися, а там може все і наладиться. Малий пішов в садок то хоть легше, а ще як би не хворів, взагалі було б супер“, – написала Гавриляк.

“Це зовсім невелика сума, якщо порівнювати з цифрою, яку ми спільно з Вами зібрали протягом всього часу, а це майже 1 млн 200 тис грн. Дорогі наші благодійники! Всі ті, хто був поруч увесь цей важкий період. Всі, хто відгукнувся на заклик про допомогу. Величезна подяка кожному з Вас від сімї та родини Мар’яни. Та велике прохання в ці важливі хвилини вкотре простягнути руку допомоги. Прошу Вас прийняти участь у завершальному етапі збору коштів!!!“,- закликає Денис Бондарчук-Грита.

Реквізити для допомоги: 
Картка ПриватБанку
4731 2127 0154 9148

Pay Pal: Tua05093@temple.edu
(Контактна особа – Natalie Kurpel-Dosaeva)

Джерело: “Фіртка”.

GoFundMe:
www.gofundme.com/2mb8v2yc