вівторок , 23.04.2024

Олена Шоптенко завітає на “Перший дитячий бал”, який відбудеться на Прикарпатті

“Перший дитячий бал” проведуть 3 грудня у ресторанно-готельному комплексі “Лейбова гора” у Богородчанському районі.  

Олена ШоптенкоВін проходитиме  відповідно до визначеного dress-code —у сірому та рожевому кольорі, пише “Місто”.

Зіркова гостя  —  танцівниця та хореограф Олена Шоптенко. Вона не лише подарує гостям заходу майстерне виконання чуттєвого вальсу, але й проведе для них танцювальний майстер-клас.

Організатори запрошують на бал всіх бажаючих батьків та дітей віком від 3-х до 14-ти років. Вартість запрошення — 250 гривень. Деталі можна дізнатися за номером (066) 389 93 19.

“Перший дитячий бал” на Прикарпатті збере хлопчиків та дівчаток  з Івано-Франківська та області. Для учасників дитячого балу, які прийняли участь у попередній підготовці, було проведено 8 майстер-класів різної тематики: танці, акторська майстерність, дефіле, кулінарія тощо. Також вони мали нагоду відвідати спортивно-оздоровчий комплекс “Акваторія” та отримати уроки від викладачів школи театрального мистецтва “Акторко” — Євгенія Холодняка та Анни Тарас.  Результати їх насиченої підготовки можна буде побачити вже 3 грудня.

Організатори мають на меті відтворити традиційний Віденський бал, але у дитячому форматі. Наступного року планують залучати діток з інших міст та областей. Зокрема зі Львова, Тернополя та Чернівців.