п’ятниця , 29.03.2024

Жителя Прикарпаття судитимуть за жорстоке вбивство подруги

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення – вбивства.

Під час досудового розслідування встановлено, що 08 серпня 2017 року близько 12 год 00 хв. обвинувачений перебуваючи на вулиці поряд зі своїм будинком у с. Марківка Коломийського району, разом із знайомим чоловіком познайомились з особою Б., яку надалі запросив до свого будинку.

Знаходячись у приміщенні під час розпивання алкогольних напоїв у обвинуваченого на побутовому грунті виник конфлікт з особою Б. в ході якого озброївшись молотком наніс не менше 7 ударів у голову потерпілої особи від чого та померла на місці події.

З метою приховування слідів злочину обвинувачений вивіз тіло потерпілої у лісопосадку, де намагався знищити шляхом спалення.

Таким чином, особа К. за свої дії, які виразились у вбивсті, тобто умисному протиправному заподіянні смерті особі Б., обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Кримінальне провадження розглядається колегіально. Підготовче судове засідання по цьому кримінальному провадженню призначено на 13.30 24 листопада 2017 року, пише “Галка”.