п’ятниця , 29.03.2024

5 неочевидних речей, які чоловіки вважають сексуальними в жінках

Класичні жіночі хитрощі на кшталт сексуальної білизни, підборів чи мереживних панчіх – далеко не весь списоск того, що по-справжньому приваблює чоловіків. 

сексЄ зовсім неочевидні речі, які чоловіки вважають сексуальними. Деякі з цих речей вже присутні, а деяким ж варто навчитись, щоб бути привабливою та сексуальною завжди.

Природність

Будь-який чоловік підсвідомо шукає домашній затишок, а якщо його жінка не тільки вміє майстерно ходити на високих підборах, але і виглядає не менш спокусливо в халаті, без макіяжу і з розпатланим волоссям, – це розбурхує його фантазію ще сильніше. Тому не варто прокидатися раніше за нього і бігти накладати “нюдовий” тон.

Сліди від засмаги

І хоч жінкам постійно твердять, що потрібно домагатися рівної засмаги, чоловіки так не вважають. Секрет в тому, що на тлі засмаглих ділянок шкіри світлі виглядають ще більш оголеними – саме тому чоловікові раз у раз хочеться доторкнутися до блідої смужки на вашій шиї або спині.

засмага сліди

Сліди від засмаги чоловіки вважають привабливими

Окуляри

Це в школі хлопчиська могли дражнити дівчат за окуляри, сьогодні ж такий аксесуар швидше розповість йому про вашу беззахисності або, навпаки, впевненість та сміливість.

Гнів

Згадайте всіх негативних кіногероїнь. Як правило, більшість з них неймовірно сексуальні. Можливо, саме тому вважається, що після сварки відбувається найбільш вражаючий секс.

Гарний апетит

Багато чоловіків дуже втомлюються від жінок, які постійно сидять на дієті і скаржаться, що не влазять в улюблені джинси. Так що прибережіть програму схуднення на потім, а при перших зустрічах краще їсти те, що вам хочеться. Чоловіків дійсно дуже збуджують жінки з апетитом – таких вони називають більш витривалими, як би двозначно це не звучало.

Джерело: “24 канал”