вівторок , 23.04.2024

Вчора на Франківщині збили чотирьох пішоходів

Чотири дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали пішоходи, трапилися у четвер, 12 жовтня, в Івано-Франківській області. Причому три із них мали місце в самому обласному центрі.

дтп пішохідТак, близько 10.00 в Івано-Франківську на вулиці Хіміків водій автомобіля “Опель Астра” допустив наїзд на 63-річну жінку, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу.

Потерпілу із травмами середньої складності доправили в обласну клінічну лікарню.

Аналогічна автопригода трапилася близько 19.40 на вулиці Галицькій – водій автомобіля “Мазда РХ-8” збив 38-річну жінку, в результаті чого та потрапила у лікарню.

А о 21.27 водій автомобіля “Мерседес С500” неподалік перехрестя вул. Грушевського-Грюнвальдська скоїв наїзд на 17-річного юнака. Той теж переходив дорогу за межами пішохідного переходу. У результаті аварії неповнолітній отримав травми та був госпіталізований в обласну дитячу лікарню.

Ще одна аварія трапилася вчора у місті Калуші. Близько 9.00 на вулиці Б. Хмельницького поблизу центрального входу у супермаркет “АТБ” водій автомобіля “Фіат Добло”, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 28-річного жителя райцентру. Чоловік отримав легкі ушкодження і після огляду у міській поліклініці йому призначено амбулаторне лікування.