п’ятниця , 26.04.2024

“Я щороку сюди приїжджаю, частіше вже не можу” – Олександр Пономарьов про Франківськ

Відомий український співак Олександр Пономарьов приїхав до Івано-Франківська із концертом “Полонила”.

Олександр ПономарьовУ середу, 11 жовтня, він привіз не лише привітання у День дівчат, але й сюрпризи, які пообіцяв розкрити на виступі.

Перед концертом Пономарьов завітав на програму “Джем-сейшн” до Ліки Кондратової, на радіо “Західний полюс” , повідомляє “Бартка”.

“Як звуть ту особу, що “Полонила?” – спитала Ліка. На це Олександр відповів, що рідко саме комусь присвячує свої пісні. А взагалі – намагається говорити про все так, як воно є.

“Я звик називати все своїми іменами: якщо йде війна з Росією, значить, йде війна з Росією, якщо Крим вкрали, значить його вкрадено. А коли людина починає: “Я далекий від політики”, – значить ти такий чоловік – ні риба, ні м’ясо. У Біблії пише: “Людина має бути або гарячою, або холодною”, – а якщо ти теплий, то йди ти в баню”, – каже Пономарьов.

Також співак повідомив, що у Франківську він майже щороку приїжджає на концерт.

“На сході я завжди кажу – любіть українське, слухайте українське, підтримуйте українське, не цурайтеся українського, а франківці – це люди, які дуже люблять Україну, тому додайте до вашої любові ще краплиночку і це буде цілий океан. Бажаю, щоб наші хлопці не гинули на сході, дитячого сміху, затишної оселі, смачної їжі та великої любові”, – побажав Олександр Пономарьов.