четвер , 28.03.2024

У Франківську визначилися із перевезенням пенсіонерів та пільговиків у маршрутках

Виконком 19 жовтня вніс зміни до проекту рішення «Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування».

У ньому йдеться, що безоплатне перевезення пенсіонерів та пільгових категорій громадян приватними перевізниками з 10.00 до 16.00 має здійснюватися без обмежень, а до 10.00 та після 16.00  – у кількості 3 пільгових місця в кожному автобусному маршруті.

Начальник  відділу організації роботи громадського транспорту управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк пояснив, що рішення стосується всіх пільговиків, пише “Галка”. 

“Раніше це не було юридично закріплено. Це для того, щоб зняти соціальну напругу. Перевізники давно говорять, що перевезення у жахливому стані, є велике навантажання та багато пільгових категорій. З державного бюджету це не відшкодовують. Перший крок – це рішення виконкому впорядкувати перевезення пільгових категорій”, – сказав він.

Один коментар

  1. Василь Пушко

    Андрій Гіглюк вміє дуже “СОЛОДКО” писати,обіцяти,але дуже далекий від справедливого розслідування,перевірки фактів,надання допомоги в тому що б виконувалось те чи інше рішення,а саме:постійно особливо по вихідних днях йде грубе порушення Правил перевезення пільговиків до міського кладовища,водії по хамське відказують,бо це не місто,бо їм не було вказівки і т.д.Чорму приймаючи на роботу водія,або даючи ліцензію приватнику-не дають розписуватись як в журналі по охороні праці-за той інструктаж,за ознайомлення всіх водіїв щоквартально,що б не забували,що і вони будуть пенсіонерами.На мою думку,що той Андрій Гіглюк,котрий мені особисто надав десь десять відповідей,при чому,не по суті,не по темі,а само головне- що порушення мали,мають місце.