четвер , 18.04.2024

У Калуші нагородили працівників райради, які героїчно врятували службовий автомобіль

26 жовтня пленарне засідання сесії Калуської районної ради розпочалося з приємної процедури – вручення подяк. Серед нагороджених – керівник апарату райради Сергій Твардовський та його працівники Олег Маліборський і Оксана Твардовська.

Калуш авто райрадаЗа словами голови райради Михайла Срібняка, подяки їм вручили за те, що не дозволили вивезти арештований автомобіль райради у невідомому напрямку. Зокрема приватні автомобілі Оксани Твардовської та Олега Маліборського заблокували виїзд з подвір’я райради, інформують “Вікна”.

Усі троє нагороджених, як повідомив Михайло Срібняк, отримають по 300 гривень премії. До слова, до подяки вручали і букети. Ця місія випала голові Калуської РДА Наталії Бабій. Вона також могла б отримати подяку за захист речового доказу у кримінальній справі, однак інцидент, який трапився на подвір’ї адміністративного приміщення райради, не удостоївся уваги чиновниці.

Окрім працівників апарату райради, автомобіль захищав і заступник голови райради Віктор Гільтайчук. Йому за захист майна громади подякували усно, обійшлося без квітів і премій. Віктор Гільтайчук є депутатом райради, отож, захищати інтереси громад Калущини, у тому числі і майнові, йому належить за статусом і посадою.

Нагадаємо, подія трапилася у п’ятницю 6 жовтня близько 16.00. Невідомі особи з евакуатором заїхали на подвір’я, відкрили гараж, який орендує Калуська РДА у райради, витягнули з нього автомобіль «Chevrolet» з номерним знаком АТ0026АР та зробили спробу відтранспортували його в інше місце. Цей автомобіль був заарештований у рамках розслідування кримінальної справи і залишений  у гаражі на зберігання.

Працівники райради завадили спробі перевезти авто в невідомому напрямку. На місце викликали поліцію. За цим фактом порушено кримінальну справу.