середа , 24.04.2024

Бабуся, яку шукали всю ніч, дочекалася ранку і самостійно вийшла з лісу

Пошуки старенької жінки, яка заблукала у лісі поблизу Івано-Франківська, успішно завершилися.

Нагадаємо, 23 жовтня о 18:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників ГУ національної поліції в області про те, що в лісовому масиві неподалік вулиці Юності в Івано-Франківську (район дачного масиву «Магістраль») втратила орієнтування та заблукала жінка 1940 р.н. 

Для проведення пошуково-рятувальних робіт о 19:25 залучено рятувальників Івано-Франківського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, 3 чоловік на 1 одиниці техніки та 2 екіпажі працівників поліції, 6 чоловік на 2 одиницях техніки.

Для допомоги в проведенні пошукових робіт о 00:15 додатково залучено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківськ, 8 чоловік на 2 одиницях техніки.
О 06:15 на пошуки заблукалої також направлено 4 кінологів з 3 собаками на 1 одиниці техніки, повідомлено лісників Марковецького лісництва.

24 жовтня о 10:40 жінка самостійно вийшла з лісу в районі села Хом’яківка. Пошукові роботи завершено, повідомляють в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.